Tietoa maailmasta elokuvia

Tavoitteena tämän blogin oli koskaan tuoda olemassa olevat tiedot maailman elokuvia, mutta viime viikolla se oli ilmoittanut, paljon uskomaton tieto, että jotkut heistä yksinkertaisesti julkaista.

Maya iskee takaisin

Maya iskee takaisinMahdollisesti motivoi tuleva ominaisuus elokuva seikkailuja Simpsonit, päätti valmistajien kanssa japanin animátorského studio Ghibli ostaa lailliset oikeudet heti, kun suosittu tv-sarja Maya (alkuperäisessä Mitsubachi Maya ei boken) ja tuli hänen mukaansa elokuvan Osalta tarina ei ole vielä perillä tiedot, joka tapauksessa, emme voi odottaa jokaisen yksi suosikki sarja merkkiä, ikuisesti zkouřeného Willie koostui. Johtajan on otettava Hiroshi Saito, joka oli mukana myös alkuperäisessä sarjassa. Ja myös se, että ymmärtää, ehkä tšekin vaihtelu, me varmasti nähdä paljon pidetty ja zatracovaného ”Meidän läheinen ystävä Maya” hallinnassa jumalallinen Häntä. Pre-ensi-ilta on asetettu vuoden 2008 lopussa. Mummo: Tarinoita Vanhasta valkaisuainetta.

Kriisi tšekin kirjailijoita on saada enemmän määritetty, tämä on osoituksena ”vieweghizace” tšekin elokuva ja myös määrittämiseen tšekin muusikot murikka muuttaa kunkin vain vähän paremmin-myy kirjan. Kun hän ei ole mitään hyötyä, miksi ei valita klassinen, totesi ehkä Filip Renč ja Jos epälojaali Klara ja Kájinkovi aikoo vierailla Isoäidin. Kyllä, Isoäiti, joita Bozena Nemcova, kuitenkin se ei ole Mummo, sellaisena kuin me sen nelikymppisiä ohjannut Francis Haikara, Renč tehnyt päätöksen lähestyä tätä perinteisen tšekkiläisen kirjallisuuden nuorekas yleisö. Lisäksi, että koko juoni siirtää tänään, hän on mosting todennäköisesti käyttää kaavoitettu luonne tarinoiden jako elokuva osaksi useita komponentteja, joka, kuitenkin, ei varmasti ole ajan tasalla kronologisesti. Ikioma sanat, menossa Isoäidin kanssa tehdä jotain vastaavaa kuten Baz Luhrman vuonna 1996 Romeo sekä Juliet.

Elokuvan haju savukkeiden

Elokuvan haju savukkeidenRanskan liittohallitus paina naapuruston cinefilů päätti sallia tupakointi elokuvateattereissa. ”Jotkut staromilci en voi kuvitella laadukas elokuva ilman sinua, kun se otti ilo yksi, kaksi tai jopa enemmän tupakkaa”, totesi ranskalainen pappi yhteiskunnan Renaud Donnedieu sekä lisäsi, että itse tällainen ”staromilcům” riveissä. Tämä valinta lisääntynyt aalto vastalauseita ei vain Ranskassa (jossa keuhkosyöpä katoa joka vuosi noin 6000 yksilöä), mutta myös monissa muissa euroopan valtioissa. Täällä, kuitenkin, ne eivät ole kapinallinen vs. tupakoinnin rajoituksia. Italian yleisö on aiheellista saa etsiä heidän seuralaisensa, Kreikkalaiset, pyydämme lupaa osoitteen aikana seulonta ääneen mezisousedské yhteydet, hollanti jatkaa avaamista erityistä salia, joka on varmasti aikana seulonta puhalletaan mariuhanový savua ja myös Saksalaiset valittaa hallituksen elokuvateattereissa pakollisesti esitetty myynti erinomainen rasvaisia makkaroita.

Kaikki, kun he ehdottavat, että ”jos ranskan voivat tupakoida …”. Joten avulla nähdä, mitä me varmasti nähdä puoliksi täynnä tšekin elokuvateattereita. Kaksitoista onnekasta Afrikkalaisia. Oscar-voittaja Angelina Jolie jatkaa villitys omaksua vähintään yksi nuorukainen kuukaudessa. Yhdessä hänen kumppaninsa Brad Pitt he luultavasti olettivat, miksi mennä niin pieni, sekä aion minun monikulttuurinen perhe tulevaisuudessa laajentaa koko laitos afrikan lapsia. Kaiken kaikkiaan kaksitoista lasta-afrikan Beninissä ikä 9 viisitoista vuotta otetaan niiden päämajassa Los angelesissa. Tämä on vahvistanut luottamuksellinen lähde hereččina ympäristöissä.

Alueellisia ongelmia

Alueellisia ongelmiaRaivo seuraajia sen jälkeen kun havaittiin, että yhteinen työ Quentin Tarantino ja myös Robert Rodriguezin Grindhouse varmasti (ei vain) tšekin erotetaan osaksi 2 erillistä elokuvia oli huomattava. Pieni laastari voi olla valinta alue-edustaja, Kuninkaallinen asuinpaikka Kuva, että turvattu ainutlaatuinen etu liput Grindhouse etukäteen. Se tulee DVD, jolla perävaunut olematon elokuvia, jotka olisivat tai muuten täyttää tilaa välillä kaksi elokuvaa. Kuitenkin on käynyt ilmi, että se on yksinäinen koukku. Amerikkalainen edustaja jollakin tavalla laiminlyöty tarkastella jakelu elokuvan DVD kuudessa eri alueilla sekä TŠEKIN tasavallan, lisäksi muut euroopan valtiot, on todella lähetti satoja DVD koodattu alueelle 1, joka ei ole mahdollista suurimmassa osassa paikalliset pelaajat ajaa.

Tšekin jakelija yrittää tinkiä nopea korjata, mutta koska tulevan ensi-ilta ensimmäinen osa Grindhouse Maailman kauhua, varmasti raivoa fanit todennäköisesti parantaa myös käyttökelvottomaksi DVD. Pirates 4 kertaa. Kuten odotettua, Pirates of the Caribbean ei pysy 3 osia. Jerry Bruckheimer on tietoinen liiketoiminnan mahdollisuutta, että tämä osui ja myös on itse asiassa tällä hetkellä ilmoitti 4. asennus. Tällä kertaa hän iskee myös budjetit yleisöjä, että ensimmäinen episodi ei todellakaan tarvitse liittää, kertoo paljon tämä tärkein juliste, yksilön huomioon se kysymys, että jos luultavasti ole parodia, joka, kuitenkin, Bruckheimer nopeasti ammuttiin alas. No, saa nähdä …